De vrijheid om uw eigen koers te bepalen.

De moeite waard
Weet u iets leukers te verzinnen dan samen met het gezin, vrienden of familieleden  uren- of zelfs dagenlang ongestoord dwars door de prachtige Nederlandse watersportgebieden te varen? Dat is wat je noemt in alle vrijheid ècht genieten van elkaars gezelschap en de mooie natuur die ons land rijk is. Af en toe legt u even aan voor een kop koffie, een lunch of een gezellige borrel onder liefhebbers van de watersport. Het bezit van een eigen boot biedt meer dan alleen de vrijheid om uw eigen koers te bepalen. Aan boord van uw eigen boot ervaart u elke keer weer dat het leven de moeite waard is.Rotsvast verankerd
Het is deze gedachte die alle medewerkers van Interboat elke dag opnieuw inspireert en passioneert om volgens de regels van Oudhollands vakmanschap op de eigen werf karakteristieke sloepen en luxueuze cruisers te bouwen. Met als resultaat een brede productlijn die uitstekende vaareigenschappen combineert met optimaal comfort. Met als extra zekerheid voor de eigenaar, dat de kwaliteit en duurzaamheid van zijn of haar honderd procent Nederlandse fabricaat, rotsvast is verankerd in ontwerp en uitvoering. Het bouwproces op de ruim 7000 m2 grootte werf in Zwartsluis (Overijssel) valt volledig onder eigen beheer en verantwoording van een echt familiebedrijf dat Interboat tot op de dag van vandaag is.

Brede modelrange
Met de keuze uit acht verschillende sloepen, vijf volwaardige cruisers en sinds kort twee tenders, komt Interboat tegemoet aan de wensen en eisen van een breed publiek. De onderlinge verschillen in maatvoering komen tot uitdrukking in de namen Interboat, Intercruiser of Intender en het typenummer. De standaarduitrusting van de sloepen en cruisers is compleet, maar voor alle modellen bestaat de keuze uit meerdere typen motoren en een assortiment aanvullende accessoires. Een sloep is in principe gebouwd voor de dagvaart zonder overnachting. De cruisers zijn ontworpen voor de langere tochten en hebben naast een dichte cabine een voorzieningenniveau dat voldoet aan de eisen voor een zeewaardig jacht. Dit met inbegrip van slaapruimte en een ‘natte cel’. Met aanvullende voorzieningen komt ook een meerdaags verblijf op het water met een sloep binnen bereik. Interboat biedt voor alle modellen ook individueel maatwerk in kleurstelling voor romp, kap en kussens.Functioneel en esthetisch evenwicht

Waar Interboat de meeste waardering mee oogst, is de pragmatische werkwijze van het bedrijf. De ontwerpers zorgen ervoor dat elk model functioneel en decoratief in evenwicht is. Met andere woorden, esthetisch gezien staan de sloepen en cruisers hoog aangeschreven, maar dit gaat absoluut niet ten koste van de functionaliteit van de voorzieningen en het comfort aan boord. Design dient de vaart! Vandaar de extra aandacht voor de zitbanken die iedereen aan boord letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug geven. Het verschil in benadering merkt u al bij de eerste proefvaart. Door de geluid- en trillingsarme werking van de motoren en de bijzondere vaareigenschappen, benadert Interboat de perfectie. De huidige eigenaren bevestigen dit volmondig.

Garantie van service en onderhoud
Interboat geeft vanuit de combinatie van strikt gehanteerde ontwerpkwalificaties en de hoogwaardige kwaliteit, een waterdichte garantie voor jarenlang zorgeloos vaarplezier. Leveringen vallen standaard onder HISWA voorwaarden. Als extra zekerheid boven de fabrieksgarantie, ondersteunt Interboat de eigenaren van een sloep of cruiser met een netwerk van eigen vestigingen en gecertificeerde partners in de populairste watersportregio’s van Nederland. De eigenaar van een Interboat weet zodoende dat er altijd een servicestation in de buurt is voor onderhoudswerkzaamheden en eventueel de geconditioneerde winterstalling.

Graag willen wij u helpen om te ontdekken hoe heerlijk het leven op het water kan zijn. Wij wensen u alvast veel vaarplezier toe. Tot ziens in onze showroom!

Team Interboat sloepen & cruisers