Laatste Nieuws

Ervaardagen in Loosdrecht

Ervaardagen in Loosdrecht

13 maart 2018
Vanaf deze week liggen de meeste van onze modellen in Loosdrecht weer klaar voor een overtuigende proefvaart. Dit jaar zijn onze ervaardagen op vrijdag 16 tot en met zondag 18 maart en op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart. Bel of mail ons voor een afspraak!  Graag tot ziens in Loosdrecht!… »
Nieuw: Intender 650!

Nieuw: Intender 650!

19 januari 2018
  De Intender 650 borduurt voor op het grote succes van de Intender 640. Het enige dat is gebleven is het hypermoderne onderwaterschip. De grote winaars van het gereviseerde ontwerp zijn de opvarenden. Door de kuiprand te versmallen is er aanzienlijk meer kuipruimte ontstaan. De achterbank biedt nu plaats aan vier personen op rij en de doorloo… »
Intercruiser 32 met middenstuurstand

Intercruiser 32 met middenstuurstand

5 oktober 2017
Eind augustus werd op de HISWA te Water de eerste Intercruiser 32 met de besturing midscheeps achter het windscherm aan het grote publiek getoond. De eerdere uitvoering van de 32 was die met de stuurstand centraal achterin. Naast lovende woorden voor de  zeer ruime kuip en kajuit, de overcomplete uitvoering en de luxe betimmering wer… »
Intercruiser 31 zeewaardig

Intercruiser 31 zeewaardig

27 juli 2017
De Intercruiser 31 heeft bewezen zeewaardig te zijn. Een oestergrijze 31 met Nederlandse vlag is namelijk gespot op de Thames! De "Zeebeer" heeft zonder problemen de overtocht naar Engeland gemaakt en is stroomopwaarts naar de UK importer Val Wyatt Marine nabij Henley on Thames gevaren.… »
Intercruiser 34 vernieuwd

Intercruiser 34 vernieuwd

8 maart 2017
De Intercruiser 34 is vernieuwd! Zo is onder andere het interieur volledig vernieuwd, heeft de kuip meer zitplaatsen gekregen, is het zwemplateau verlengd en is het windscherm aangepast aan de hedendaagse wens van zo min mogelijk onderhoud. De 34 is een ware eyecatcher en biedt zeer veel comfort voor een lange reis door Nederland en verder.… »
     vorige 123