Laatste Nieuws

Telegraaf test Intender 820

Telegraaf test Intender 820

10 november 2016
De Telegraaf heeft de Intender 820 getest en de boot bekroond met een 8.0! Zie voor de test: http://www.telegraaf.nl/vrij/varen/26939164/__Zomers_gevoel__.html     … »
Opfrisbeurt of refit?

Opfrisbeurt of refit?

28 september 2016
Is uw Interboat toe aan een opfrisbeurt of een totale refit al dan niet in combinatie met onze winterstalling? Op de werf in Loosdrecht of Zwartsluis kunnen wij in de komende winter uw Interboat weer helemaal als nieuw maken. Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten. Als u voor 1 december een nieuwe buiskap en/of nieuwe kussens besteld ontvangt… »
Nieuw: Intender 820

Nieuw: Intender 820

12 februari 2016
De Intender 820 is dit jaar de grote primeur. Net als bij de net nieuwe Intender 700 biedt de geheel open spiegel veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. In het vooronder is een zeer goed toegankelijke, a… »

Sloepen, tenders en cruisers ter bemiddeling gevraagd

15 januari 2015
Naast de bouw van nieuwe boten is Interboat met haar sloepen- en jachtmakelaardij zeer aktief met de verkoop van jonge gebruikte boten van eigen merk. Gebleken is dat de mooie kwaliteit van onze boten op lange termijn de aspirant koper zeer aanspreekt. Daarom is Interboat voor de bemiddeling naarstig op zoek naar sloepen, tender… »
Intercruiser 29 UK Boat of the Year 2015

Intercruiser 29 UK Boat of the Year 2015

13 januari 2015
De winnaars van de Engelse motorboot van het jaar verkiezing zijn gisteren tijdens de jaarlijkse prijzencermonie in het Landmark Hotel in Londen bekend gemaakt. In de categorie Wheelhouse & Cockpit cruisers is de Intercruiser 29 boot van het jaar 2015 geworden!! Lees meer op:://www.mby.com/motor-boat-awards/2015-motor-boat-award-winners-announ… »